Tietosuoja

Meitä sitoo EU:n tietosuoja-asetus (General Data Protection Regulation, GDPR).

Keitä olemme

Verkkosivu: https://luoto.life.

DCON Design Connection Oy/ Luoto Marketing, Y-tunnus 2337495-3

Kiuastie 28 B, 027700 Espoo

Mari Mattsson Puh: 040 565 6926

 

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Keräämme käyttäjiltä henkilötietoja ja suostumuksen uutiskirjeeseen. Sähköiseen suoramarkkinointiin (sähköposti- ja tekstiviestimarkkinointi) pyydetään asiakkaalta erikseen suostumus. Emme kerää sensitiivistä henkilötietoa terveydestä tai muusta vastaavasta. Käyttäjän ja sivuston välisen vuorovaikutuksen lisäksi tietoja kerätään lomakkeilla, jotka liittyvät tilauksiin ja jälleenmyyntiin. Keräämän tiedot ovat:

 

1) Asiakkaan yhteystiedot ja tilaamisen mahdollistavat tiedot: etu- ja sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, puhelinnumero, sähköpostiosoite, syntymäaika ja sukupuoli. Yritys-, yhdistys- ja yhteisöasiakkailta lisäksi yrityksen nimi ja Y-tunnus.

 

2) Mahdollinen suostumus Luoto.life uutiskirjeen lähettämiseen. Uutiskirjeen kautta kerätään tietoa avauksista ja klikkauksista.

 

3) Tiedot asiakkaan tilauksista, toimituksista ja palautuksista.

 

4) Palveluun kirjautumiseen vaadittavat tunnisteet. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä.

 

Rekisterin tarkoitus on asiakasyhteydenpito, asiakas- ja kauppasuhteen ylläpitäminen ja kehittäminen sekä käyttö tilastollisiin tarkoituksiin. Luoto Marketing käyttää näitä ja muita asiakassuhteen aikana suostumuksesta syntyneitä tietoja tuote- ja palvelutarjonnan suunnitteluun sekä tarjonnan kohdistamiseksi. Henkilötietoja käytetään tietosuojalain sallimissa ja edellyttämissä puitteissa. Rekisteriä ei luovuteta ulkopuolisille tahoille ja suojaamme asiakkaittemme tietoja kaikin mahdollisin tavoin ja säilytämme ne turvassa.

 

Kommentit

Sivustollamme voit antaa tuotearvioita, joista tallennetaan nimi ja sähköpostiosoite. Arvio tukee näkyviin vain nimellä ja muita tietoja ei luovuteta ulkopuolisille. Jos tuotearviota ei enää halua näkyväksi ota yhteyttä annettuihin yhteystietoihin.

 

Media

Sivustolle ulkopuolinen ei voi ladata tiedostoja, joista saataisiin tietoja lataajasta.

 

Yhteydenottolomakkeet

Yhteydenottolomake on jälleenmyyntilomake, jossa kerätään seuraavat tiedot; nimi sähköpostiosoite, yritys, y-tunnus, osoite, paikkakunta missä yritys sijaitsee, yrityksen toimiala, myykö yritys verkossa ja/tai kivijalassa ja maahantuomamme brändit joista yritys on kiinnostunut. Tietoja käytetään ainoastaan asiakassuhteen aloittamiseen ja ylläpitämiseen. Tiedot säilytetään niin kauan, kun asiakas itse haluaa tai kun asiakas poistuu asiakastietorekisteristä.

 

”Tilaa uutiskirje”-lomakkeiden tarkoitus on ainoastaan saada käyttäjien sähköpostiosoite ja nimi, jotta uutiskirjeet voidaan lähettää perille. Mitään saatuja tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, vaan ne pysyvät yrityksen sisällä. Asiakkaan tiedot poistuvat, kun hän itse poistuu uutiskirjelistalta. Tietoja voidaan myös muuttaa tai poistaa asiakkaan omasta aloitteesta.

 

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle, asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee, tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan, kun selainikkuna suljetaan.

 

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta, jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

 

Analytiikka

Käytämme vain Google Analytics-analytiikkapalvelua. Googlen seurannan voi estää kyseisen palvelun omista asetuksista, jolloin et näy Luoto Marketingin analytiikassa. Google Analytics kerää tietoa kävijämääristä, näyttökerroista, käyntien kestoista, orgaanisista hausta ja sivulta lähdöistä. Googlen tietosuojaselosteen voi lukea täältä: https://policies.google.com/privacy/update?hl=fi

  

Kenelle jaamme tietosi

Emme jaa saamiamme tietoja kolmansien osapuolien kanssa. Tiedot pysyvät yrityksen sisällä ja yrityksen henkilökuntaa sitoo vaitiolovelvollisuus. Tietoja säilytetään turvassa, jotta ulkopuoliset eivät pääse niihin käsiksi.

Oletuksena WordPress ei jaa henkilötietoa kenenkään kanssa.

 

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Kerätyt henkilötiedot säilytetään toistaiseksi. Kaikki annetut tiedot säilytetään, ellei tietojen poistamista erikseen pyydetä. Toinen tapa on asiakkaan tai käyttäjän poistaminen, jolloin kaikki hänen tietonsa poistetaan järjestelmästämme. Kaikilla käyttäjillä on muokata ja poistaa omia henkilötietojaan ottamalla yhteyttä Luoto Marketingiin. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

 

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

 

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli olet luovuttanut henkilötietojasi, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Tämä tapahtuu yhteydenotolla ilmoitettuun sähköpostiin tai puhelinnumeroon. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

 

Minne lähetämme tietosi

Me emme lähetä käyttäjien tai asiakkaiden tietoja ulkopuolisille.

 

Omat yhteystietosi

Ole yhteydessä Mari Mattssoniin, mikäli haluat saada koostetiedoston omista tiedoistasi, muuttaa tietojasi, poistaa tietosi tai sinulla on muita kysymyksiä liittyen Luoto Marketingin tietosuojaan.

Puh: 040 565 6926

Sähköposti: mari.mattsson@luotomarketing.com

 

Lisätiedot

Kaikki tiedot löytyvät tietosuojaraporista.

 

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Tiedot pidetään ainoastaan työntekijöiden hallussa työpaikalla, eikä niitä luovuteta muille. Henkilötietojen käyttöoikeus on rajattu ainoastaan henkilöstön työaikaan ja heitä sitoo vaitiolovelvollisuus. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä. Häiriötilanteiden varalta tiedot varmistetaan säännönmukaisesti kopioimalla.

 

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Informoimme kaikkia asianosaisia heti tiedon saatuamme.

 

Kolmannet osapuolet, joilta saamme henkilötietoa

Voimme saada henkilötietoja päämieheltämme, mikäli joku on ottanut yhteyttä heihin ja liitymme asiaan. Muuten emme saa kolmannelta osapuolelta henkilötietoja.

 

Henkilötietoon liittyvä automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Verkkosivustollamme ei tarjota palvelua johon sisältyy automaattinen päätöksenteko.

 

Toimialaan liittyvä lainsäädäntö

Toimialaan ei liittyy muuta lainsäädäntöä, joka vaikuttaisi tietosuojaselosteeseen.